ΕφαρμογέςEntersoft

ΕφαρμογέςEpsilon Net

Mobile apps

Microsoft SharePoint

H πλατφόρμα SharePoint αποτελεί την λύση της Microsoft για την δημιουργία διαδικτυακών εφαρμογών, οι οποίες μπορούν να προσαρμόζονται και να ανταποκρίνονται ταχύτατα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας το SharePoint οι άνθρωποί σας μπορούν να μοιράζονται ιδέες και εμπειρίες, να αναπτύσσουν εφαρμογές για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους και να βρίσκουν τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Η KHC με τις υπηρεσίες και τις λύσεις της αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη ώστε η επιχείρησή σας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την επένδυση στην πλατφόρμα SharePoint.

Οι προτάσεις της KHC για την υλοποίηση και την πλήρη αξιοποίηση του περιβάλλοντος SharePoint περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες ανάλυσης και σχεδιασμού
  • Υπηρεσίες υλοποίησης και ανάπτυξης εφαρμογών
  • Αναβάθμιση, μετάπτωση και διασύνδεση
  • Υποστήριξη μετά την υλοποίηση

Επιλέγοντας την KHC ως συνεργάτη σας για την υλοποίηση των εφαρμογών SharePoint, εξασφαλίζετε σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Πολυετής γνώση και σημαντική εμπειρία. Οι μηχανικοί μας έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει πολλές εφαρμογές SharePoint που λειτουργούν σήμερα με επιτυχία.
  • Στενή συνεργασία με την Microsoft. Διαθέτουμε τις κατάλληλες πιστοποιήσεις (Microsoft Silver Partner Collaboration & Content και Planning Services Partner for SharePoint) καθώς και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την υλοποίηση των έργων.
  • Ολιστική, ευέλικτη και συνεργατική προσέγγιση. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε συνολικά ένα έργο SharePoint, από την ανάλυση μέχρι την υλοποίηση και την υποστήριξη. Προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του πελάτη και δουλεύουμε σε στενή συνεργασία μαζί του τόσο για τις συγκεκριμένες εφαρμογές όσο και για τη συνολική στρατηγική στο θέμα του SharePoint.